Čtvrtek 25. Duben
Moravská Třebová
°C

Slibný začátek, špatný konec

Slibný začátek, špatný konec

HC SLOVAN M.T. – HC HLINSKO

3:5 (2:2, 1:2, 0:1)

                  O rychlý start se zasloužil v 21. sekundě Čikl po přihrávce od Augustina. O chvíli později Augustin střílí mezi kruhy směrem k tyčce a zvyšuje na 2:0. Havel snižuje brankový rozdíl střelou z kruhu k levé tyčce. Galuška se už nestíhá na puk natáhnout. O srovnání se postaral Homola poté, co Galuška odráží dvě střely soupeře. Třetí však nešťastnou náhodou končí za brankovou čarou.

         Druhou třetinu otevírá opět rychlým gólem Augustin za krásné asistence Pavlovského. Bohužel v polovině zápasu přichází nahrávka z rohu od Havla na Vlčka před bránu. Ten si zpracovává puk a a prudkou střelou skóruje. Volný Hron před bránou posílá svůj tým do vedení v 35. minutě.

Ve třetí třetině máme možnost dvakrát obrátit stav při přesilových hrách 5 na 3. Bohužel se domácím nedaří téměř na bránu ani vystřelit. Za to hosté využívají svou přesilovku. Zídek zvyšuje na 3:5. Minutu před koncem Galuška opouští bránu. Pár sekund na to si Slovan bere oddechový čas a v závěrečných 40 sekundách se snaží dostat puk za Saifrova záda. Nedaří se a zápas končí za stavu 3:5.

 

Slova trenéra pana Čikla po utkání:

Hodnocení bude krátké. Prohráli jsme jeden zápas po sérii asi šesti výher. Rychle jsme vedli 2:0. Vypadalo to, že bude všechno v pořádku, ale v závěru jsme to nezvládli. V poslední třetině jsme měli dvě přesilovky 5 na 3. Prakticky jsme nevystřelili na bránu. Máme další zraněné hráče. Libor Janků nemůže došlápnou na kotník. Matěj Pavlovský má naražená žebra. Nemohl dýchat, takže jsem ho nemohl ve hře moc využít. Zranění je čím dál více, ale nám nezývá než bojovat dál. Jeden zápas nic neřeší. V úterý musíme natrénovat. Ve středu nás čeká další těžký zápas takže musíme bojovat dál.

 

Branky:  00:21 Čikl (Augustin, Pavlovský), 2:19 Augustin (Pavlovský), 20:35 Augustin (Pavlovský, Čikl) – 11:30 Havel (Pazourek), 15:36 Homola ( Fink, Vlček), 30:06 Vlček (Havel, Chvojka), 34:39 Hron (Dítě), 49:36 Zídek (Dítě, Sobotka)

 

Rozhodčí: Čížek – Kopecký, Laczko

Vyloučení: 4:5

Využití: 0:1   V oslabení: 0:0   Diváků: 412

 

 

Sestava SLOVAN: Galuška, Dudycha, Rajnoha, Janků, Cik, Janošek, Marek, Faltus, Langr, Augustin, Řehulka, Vaňous, Čikl, Hajšman, Pavlovský

 

Sestava HLINSKO: Saifr, Brázda, Sobotka, Zídek, Fink, Dítě, Vlček, Tulis, Zdražil, Chvojka, Homola, Cejpek, Hron, Brebera, Plachý, Pazourek, Havel

 

 

 

Published by Nikola Horáčková